Biografie

Menno is geboren op 24 februari 2000 in Leiderdorp en groeit op in Alphen aan de Rijn, waar hij nog steeds woont. Muziek triggerde hem al op jonge leeftijd. Als kind werd hij meteen stil wanneer moeder Berlinda een liedje voor hem zong. Op bruiloften greep hij graag de microfoon en zong uit volle borst Toppertje en een breezer ananas.
Naast het zingen had Menno nog een passie; voetballen. Ook hierin bleek hij een natuurtalent. Zijn voetbalcarrière ging zelfs voor het zingen. Vanaf zijn tiende tot vijftiende levensjaar hield hij zich dan ook veel minder bezig met zang.
Totdat de boyband Square werd opgericht en Menno de vierde boy mocht zijn. Talentenjachten werden gewonnen en een optreden op het Rijnplein in zijn woonplaats Alphen aan de Rijn, was een groot succes. Daarnaast deed hij mee aan Duitse talentenjachten.
Toen de boyband uit elkaar viel, ging Menno solo verder. Hij meldde zich in 2018 aan bij The Voice Of Holland. Menno kwam moeiteloos door de eerste ronden. Alle vier stoelen draaiden unaniem voor hem om. Hij overleefde ook nog eens de knock-out en drie live shows. Menno mocht zich uiteindelijk prijzen met een vierde plek.
Dit bleef niet onopgemerkt bij Van Hoevelaak Management die Menno al een tijdje volgde. Ze kregen contact, de klik was er en beide partijen vonden dat de visie van het familiebedrijf Van Hoevelaak perfect aansloot bij die van de familie Aben.
Menno tekende dan ook een contract en een nieuwe fase in zijn carrière kon beginnen. Er werd een writerscamp gehouden waarbij twintig componisten twee dagen lang, speciaal voor Menno, de mooiste liedjes schreven.
Uit deze reeks werd zijn eerste single Allerliefste gekozen.
En daar blijft het natuurlijk niet bij. Het team Menno Aben is constant bezig om de jonge zanger te begeleiden naar een roemrijke carrière. Blijf Menno volgen op deze site en via zijn social media kanalen.

Scroll naar top