Over Menno Aben

Menno Aben is geboren op 24 februari 2000 in Leiderdorp en woont in Alphen aan den Rijn.

In 2016 treedt Menno toe tot de boyband ‘Square’, waar hij de vierde ‘boy’ wordt. Met Square staat hij onder meer in de Duitse talentenshow ‘Das Supertalent’. Succesvolle optredens en talentenjachten in binnen- en buitenland volgen, totdat de boyband uit elkaar gaat. Menno gaat daarna solo verder.

Landelijke bekendheid krijgt Menno Aben door zijn deelname in 2018 aan ‘The Voice of Holland’ waar hij in de finale vierde wordt. Maar het belangrijkste is dat Nederland kennis heeft gemaakt met de vocale kwaliteiten van Menno.

Verschillende auteurs en componisten werken daarna aan het repertoire van Menno en inmiddels zijn er vanaf 2019 diverse singles uitgebracht. Als één van de vaste zangers van café Bolle Jan in Amsterdam doet Menno veel ervaring op. In 2023 tekent Menno een meerjarig platencontract bij Studio One in Enschede, waar ook Tino Martin en Quido van de Graaf onder contract staan. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor deze jonge talentvolle zanger die maar één ding wil, en dat is zingen en entertainen.

Video afspelen